Våre lokaler

Audiens Group har ulike fasiliteter for å best mulig betjene våre kunder og  demonstrere og vise frem våre produkter og tjenester.

Soundlab

Audiens har et eget forskningssenter for utprøving, testing og dokumentering av akustiske egenskaper og egenproduserte vegginnredninger (AviNordic) integrert med «Active Acoustic Systems» (AAS)

I 2018 bygde vi vår egen «Soundlab» som er et 230 kvm. avansert rom hvor vi elektronisk kan variere rommets etterklangstid og akustiske egenskaper (grunnakustikk). I Soundlab’n kan vi foreta akustiske målinger ved ønsket frekvensområde, lydtrykk og etterklangstid.  En helt vesentlig del av produktutviklingen er å igjennom akustiske tester kunne dokumentere relevante akustiske egenskaper for vegger og innredninger. Moderne lyd, lys og AV-teknikk skal integreres forent med flott design og ønskede akustiske egenskaper. I Soundlab’n testes, kvalitetssikres og dokumenteres AviNordic produserte løsninger som utvikles av vårt FOU team.

Soundlab’n er i størrelse som et lite kulturhus, en gjennomsnittlig stor kirke eller et stort undervisningsrom, dermed kan vi simulere og teste planlagte installasjoner med utstyr og innredning og dokumentere at løsningen er i henhold til kravspesifikasjoner og prosjektbeskrivelser.

Vi vant frem i konkurransen som leverandør til en ny sal ved Ål kulturhus og hele leveransen til Nye Åsane kulturhus fordi vi kunne simulere og dokumentere løsningen i vår Soundlab. Totalt har vi simulert 4 store installasjoner for leveranse i 2019 og vunnet frem i konkurransen om leveranse av samtlige. I anbudsprosessen for alle de aktuelle leveransene har akustikere, ingeniører og konsulenter involvert i prosjektdesignet kommet til vår Soundlab og målt, testet og vurdert resultat og løsning. Soundlab, vår FOU kunnskap og AViNordic har sammen gitt oss kr. 25 mill. i ordre for 2019.

Audiens Group er en ledende leverandør av videoproduksjonstjenester, både live-sendinger og produksjon av ulike filmer. Vi har spesialister innen live video-streaming over internett (webcast) og videokonferanseløsning hvor kunder kan gjennomføre paneldebatter.

Å streame er blitt svært populært de siste årene. Vi streamer filmer og tv-serier, vi streamer at vi spiller spill online, og vi kan streame hendelser og eventer. Skal du arrangere et event, som for eksempel et foredag, eller et møte som flere kan ha nytte av å se på enn de på huset? Da kan livestreaming være noe for deg. Men hvordan streamer man egentlig? Og hva slags utstyr trengs for en god gjennomføring?

Større møter og konferanser som gjennomføres virtuelt, endrer måten virksomheter samhandler med sitt publikum på. Tradisjonelle konferanser og større arrangementer blir oftere tatt over i et digitalt miljø.

Webcast er en av våre viktigste kompetanseområder og har et team av produsenter med flere års erfaring i å distribuere live-eventer over internett. Vi har også har lang erfaring med ulike typer videoproduksjon, alt fra reklamefilmer til mindre, enklere filmer til bruk i sosiale medier.

Vi leverer en rekke ulike typer produksjoner i mange forskjellige miljøer. Vi produserer allmøter, pressekonferanser, produktlanseringer, kvartalspresentasjoner, konferanser, ulike eventer (underholdning, feiringer, kick-off, kundeseminarer, konserter m.m.), investordager, interne informasjonsmøter, paneldebatter med mer.

Arrangementene foregår i alt fra vanlige møterom til store auditorium med opptil flere hundre deltakere i salen. Dette betyr at vi også i mange tilfeller leverer storskjermproduksjoner “lokalt” samtidig med ekstern streaming. Vi produserer arrangementer og møter både utendørs og på tilfeldige lokasjoner, alt fra kurs- og konferansesteder til hjemme hos kunder ifm. f.eks. produktlanseringer.

SOUNDLAB 1

SOUNDLAB 1

SOUNDLAB 1

Demonstrasjonsrom

Lokalet brukes til demonstrasjon av etterklangsanlegg, akustikk plater, lydanlegg og lysanlegg.

Preproduksjon
Artister har mulighet til å leie lokalet til prepdouksjoner før konsertturnéer mm.
Film-TV produksjon
Lokalet egner seg meget godt til film/tv/video produksjoner. Våre kunder er NRK og TV Inter.
Kursvirksomhet

Vår kurs avdeling bruker lokalet til kurs for opplæring i bruk av teknisk utstyr som lyd og bilde. Les mer her

Fotostudio
Hazelnut benytter lokalet til fotoshoot som krever mye, plass takhøyde og trøser.
Konsert/Event

Soundlab’n kan brukes til åpne konsert og event arrangement.

Forskning og utvikling

Her forskes det på utvikling og videreutvikling av produkter tjenester og produkter tilknyttet vår virksomhet. Eksempel kan være: akustikk plater, lyd og bilde design.

Soundlab 1+2

Demonstrasjon av etterklangsanlegg og akustiske tilpasninger.

Salgsavdeling

Her jobber fagteamet sammen med teknisk avdeling.

Produksjon

Ved hjelp av moderne prosessteknologi og automatiserte maskiner (CNC) produseres AviNordic møbler.

Montasje

Her settes sammen møbler og klargjøres for utsendelse.

Utleielager

Vår utleiepark betjener alt fra små til mellomstore arrangementer.

Logistikk

Audiens Norge er importør og distributør av lyd og bilde tekniske produkter av ledende produsenter.

Service/Installasjon

I serviceavdelingen utføres alle typer tekniske tjenester av kvalifiserte fagpersoner.

Fotostudio

Fotostudio er spesielt tilrettelagt for produkt og reklame shoot.

Audiens Norge AS

Telefon: 64 83 05 55

Adresse: Industriveien 20A, 2020 Skedsmokorset

Epost: post@audiens.no