Service / Installasjon

Vi utfører alle type service og installasjon oppdrag.

RING 6483 0555  eller send epost til service@audiens.no.

Installasjon

Vi installerer lyd, lys og bilde i : kultursaler, kino, møterom, kirker med mer. Disse installasjonen blie prosjektert og utført av vårt team.

Service

Vi utfører service på alt av AV utstyr, talevarsling og lydsystemer.
Vi kan tilby servicekontrakter i alle våre fagfelt. Møterom med AV utstyr som trenger jevnlig ettersyn eller talevarslingsanlegg som trenger lovpålagt service.

Talevarsling

I en faresituasjon som for eksempel brann eller terror hendelse er sikkerheten til publikum meget viktig. Det er derfor kritisk å få gitt riktig beskjed til riktig tid.

Service

Installasjon

Vi installerer lyd, lys og bilde i kirker, kultursaler, gymsaler, kino, møterom med mer. Disse installasjonene blir prosjektert og utført av våre egne medarbeidere.

Talevarslingsanlegg som er større installasjonsjobber utfører vi ofte i samarbeid med våre partnere

Ingen jobb er for store eller små.

Vi utfører service på alt av Av utstyr, talevarsling og lydsystemer.

Vi kan tilby servicekontrakter i alle våre fagfelt. Møterom med Av utstyr som trenger jevnlig ettersyn eller talevarslingsanlegg som trenger lovpålagt service. Vi kan hjelpe til med alt.

Ta kontakt for å se hva vi kan hjelpe dere med.

Talevarsling

Hvor finner du talevarsling systemer:
Kjøpesenter – Skole – Messehaller – Tog/t-bane stasjoner
Konserthus – Kulturhus/Kino – Idrettshall – Hotell

I en faresituasjon som for eksempel brann, jordskjelv eller terror hendelse er sikkerheten til publikum meget viktig. Det er derfor kritisk å få gitt riktig beskjed til riktig tid.

Med et talevarslingsanlegg fra Audiens kan vi skreddersy løsninger som ivaretar disse hendelsene.

Talevarsling er varsling av faresituasjoner til publikum med bruk av tale. Talevarsling bidrar til kortere reaksjonstid, tryggere rømning og tydeligere beskjed til publikum. Talevarsling brukes i hovedsak i forbindelse med brannalarm men blir stadig mere vanlig for å varsle andre situasjoner, Et av disse situasjonene kan være terror eller andre uønskede situasjoner. Det er mange forhold som regulerer om det skal være talevarsling i et bygg/område. Det er et krav i henhold til tek17 på 1000 mennesker i bygget men kan også risiko vurderes i hvert enkelt tilfelle. Stadig flere offentlige bygg får krav ut fra en sikkerhetsvurdering.

I tillegg til det lovpålagte kravet kan et talevarslingsanlegg også brukes til andre formål. Det er vanlig å bruke dette til informasjon til publikum som for eksempel annonsering, bakgrunnsmusikk eller Reklame/ferdiginnspilte meldinger.

Det er mange faktorer som kommer inn når et anlegg skal prosjekteres. Det er ofte krevende akustiske forhold eller rominndeling. Audiens Norge AS leverer, prosjekterer og beregner talevarslingssystemer til store og små prosjekter. Vår lange erfaring innen bransjen sikrer kunden et godt system. Alle systemer vi leverer er godkjent i henhold til en54-16 og prosjekteres etter Norsk Standard 3961 som teknisk forskrift henviser til.

 

Soundlab 1 og 2

Demo lokale for etterklangsanlegg og akustiske løsninger/tilpasninger.

Salgsavdeling

Her jobber fagteamet sammen med teknisk avdeling.

Produksjon

Ved hjelp av moderne prosessteknologi og automatiserte maskiner (CNC) produseres akustikk og møbelinnredninger.

Montasje

Her settes sammen møbler og klargjøres for utsendelse.

Utleielager

Vår utleiepark kan betjene små og mellomstore arrangementer. I tillegg kan profesjonell streaming avvikles i vår Soundlab.

Logistikk

Audiens Norge er importør og distributør av lyd og bilde tekniske produkter av ledende produsenter.

Service/Installasjon

I serviceavdelingen utføres alle typer tekniske tjenester av kvalifiserte fagpersoner.

Fotostudio

Fotostudio er spesielt tilrettelagt for produkt og reklame shoot.

Audiens Norge AS

Telefon: 64 83 05 55

Adresse: Industriveien 20A, 2020 Skedsmokorset

Epost: post@audiens.no